Sense incidents

Detingut després d’atrinxerar-se en un hotel de Sitges i amenaçar de disparar

L’home, amb diversos antecedents, estava en recerca i captura

1
Es llegeix en minuts

Agents del Grup Especial d’Intervenció (GEI) dels Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres al matí un home atrinxerat a l’habitació d’un hotel de Sitges (Barcelona) que amenaçava de disparar a qualsevol que s’hi acostés i que estava en recerca i captura.

Fonts de la policia catalana han informat que es tracta d’un home «amb un ampli perfil delictiu» i una trentena d’antecedents, contra el qual s’havia dictat una ordre de detenció.

Els agents van rebre l’avís que aquest home s’allotjava a l’hotel després que, a l’introduir les seves dades en el registre d’hostes, el personal detectés que tenia una ordre de detenció pendent.

Cap a les 8.00 hores d’aquest dimecres, una patrulla s’ha dirigit a l’establiment per arrestar-lo, moment en què el sospitós s’ha ficat en una habitació on hi havia una dona i ha amenaçat d’obrir foc, segons ha publicat ‘La Vanguardia’.

Notícies relacionades

Davant aquesta situació, els agents han donat l’avís als GEI, que han analitzat l’escenari i, després de valorar les entrades i sortides i seguretat de la zona, han decidit entrar i reduir el sospitós.

L’han pogut neutralitzar i la detenció s’ha saldat sense més incidents, segons les mateixes fonts.