Llibre Guinness

Robat al Regne Unit el conill més gran del món

L’animal, anomenat Darius, és un gegant que pesa més de 22 quilos i fa 134 centímetres de llarg

La seva propietària, una exmodel ‘Playboy’, ofereix una recompensa de 1.000 lliures per recuperar-lo

Robat al Regne Unit el conill més gran del món
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Darius és un bonic conill de més de 22 quilos i 134 centímetres de llarg que ostenta, des del 2012, el títol de ser el conill més gran del món pel llibre Guinness dels rècords i que ha sigut robat de la casa on viu amb la seva propietària, Annette Edwards, una antiga model de ‘Playboy’ coneguda pel seu afany a assemblar-se a Jessica Rabbit, la protagonista de la famosa pel·lícula de dibuixos animats.

La policia britànica ha demanat testimonis després que es robés a Anglaterra «el conill més gran del món», la propietària del qual ofereix una recompensa per recuperar-lo.

Segons la policia, Darius, un conill continental, va ser robat del seu recinte, ubicat al jardí dels seus amos, a Stoulton, Worcestershire, la matinada de dissabte a diumenge.

A Twitter, la seva propietària, Annette Edwards, va prometre una recompensa de 1.000 lliures per a qui l’hi torni, dient que l’animal, d’11 anys segons la premsa britànica, és massa gran per a la reproducció.

«Cada animal és un individu que no pot ser reemplaçat», va dir Edwards, de 68 anys, al Daily Telegraph.

Segons la seva propietària, a causa de la seva edat, Darius té una dieta especial sense la qual corre el risc de morir.

Més de 5.000 lliures a l’any en pinso, més de 2.000 pastanagues i 700 pomes és el que li costa a Annette Edwards, de 69 anys, alimentar aquest conill gegant ara desaparegut i el seu fill, Jeff, de les mateixes proporcions que el seu enorme pare.

Desolada per la desaparició de Darius, Edwuards Annette ha mostrat la seva tristesa en un missatge en el seu compte de Twitter. El descomunal conill «ha sigut robat de casa seva. La policia està fent tot el possible per esbrinar qui se l’ha emportat. Hi ha una recompensa de 1.000 lliures. Darius és massa vell per criar ara. Així que, sisplau, torna’l».

Notícies relacionades

Coneix Darius, el conill més gran del món, i el seu rival: el seu fill Jeff

Darius va tenir fa més d’un lustre una trobada planejada amb Sally, una altra conilla de la mateixa raça que Darius i també propietat d’Annette. Jeff va ser el resultat d’aquesta trobada amorosa i la nova oportunitat per a Annette d’aconseguir superar un altre nou rècord mundial.

Temes:

Rècords