A Rubí

Detingut un home per matar-ne un altre que va entrar a robar al seu domicili

  • Els Mossos van trobar a la casa una plantació de marihuana, per la qual cosa va ser detingut també per un delicte contra la salut pública

Detingut un home per matar-ne un altre que va entrar a robar al seu domicili
1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que aquesta matinada presumptament n’ha matat un altre que havia entrat a robar al seu domicili de Rubí (Barcelona), on s’ha trobat una plantació de marihuana, han explicat a Efe fonts pròximes al cas. 

Pel que sembla, la víctima havia accedit a l’interior de la vivenda amb la intenció de robar i ha sigut agredida per l’habitant de la casa, un home de 47 anys que li ha causat ferides a conseqüència de les quals finalment ha mort. 

Notícies relacionades

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que s’han desplaçat al lloc no han pogut fer res per salvar-li la vida. 

La policia catalana ha detingut el presumpte autor de l’homicidi, a qui acusen també d’un delicte contra la salut pública, i han obert una investigació per aclarir els fets i determinar si la víctima i el detingut es coneixien. És la tercera mort criminal a Catalunya en 48 hores.