Set persones ferides

Atropella dues terrasses amb un cotxe després de perdre la custòdia dels seus fills

  • L’home ha envaït la vorera on diversos clients estaven dinant

Atropella dues terrasses amb un cotxe després de perdre la custòdia dels seus fills
1
Es llegeix en minuts

Almenys set persones han resultat ferides després que un vehicle atropellés les terrasses de dos bars al municipi de Yunquera de Henares (Guadalajara). El conductor ha manifestat que ho ha fet voluntàriament per desesperació a l’haver perdut la custòdia dels seus fills.

Segons ha assenyalat fonts d’Emergències del 112, han rebut l’avís a les 14:46 hores d’aquest divendres quan un vehicle Seat Alhambra ha arrossegat les taules i cadires de dues terrasses de dos bars a l’envair la vorera al carrer Real, al centre del municipi.

En una de les terrasses, al carrer Real, una persona ha resultat ferida lleu, mentre que a l’altra, ubicada al carrer San Cleto, l’home n’ha atropellat almenys tres, dues de les quals han patit una fractura a la cama i una altra lesions lleus, segons han manifestat fonts pròximes a la investigació. Mentrestant, al carrer El Santo ha sigut atropellada una altra persona, que ha patit ferides lleus. 

Notícies relacionades

Fins al lloc han acudit dues ambulàncies d’urgències, una UVI, el metge d’urgències i la Guàrdia Civil. Fonts de la Guàrdia Civil de Guadalajara han confirmat que el conductor del vehicle ha sigut detingut. Es tracta de Mohammadi H.B., amb domicili a la veïna localitat de Humanes de Mohernando i al qual no li consten antecedents.

El presumpte autor, que ha donat negatiu en els tests d’alcohol i drogues, ha manifestat als agents que la seva acció ha sigut voluntària i fruit de la desesperació per la pèrdua de la custòdia dels seus fills.