Balears

Detenen un home per fer-se talls a la cara davant del seu fill petit per coaccionar l’exdona

La dona va rebre diverses fotos que mostraven les lesions de l’home i després li va trucar el menor, molt espantat

Detenen un home per fer-se talls a la cara davant del seu fill petit per coaccionar l’exdona
1
Es llegeix en minuts

Agents de la Policia Nacional de Palma van detenir dimarts un home de 52 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. L’home es va autolesionar, provocant-se talls a la cara en presència del seu fill petit, i després li va enviar les fotos a la seva exdona, presumptament per coaccionar-la perquè tornés amb ell.

Els fets van ocórrer dimarts al matí, després que la víctima abandonés el domicili, quan va rebre unes fotografies de la seva exparella autolesionant-se, perquè tornés amb ell. Seguidament la dona va rebre repetides trucades del seu fill, informant-la que el seu pare i presumpte autor dels fets s’estava lesionant.

La víctima va decidir donar avís a la policia, que van acudir al lloc, mentre la dona rebia missatges de la seva exparella en què amenaçava de matar-se.

Una vegada al lloc, els agents van trucar en repetides ocasions a la porta del domicili, sense obtenir cap resposta, fins que va arribar la víctima, que els va facilitar les claus de l’immoble perquè hi poguessin accedir.

A l’obrir la porta, els agents van revisar les habitacions del domicili i van localitzar en una un home amb la cara tacada de sang i amb un ganivet a les mans, que va tirar a terra a requeriment dels policies.

Una vegada assegurada la zona, es va poder comprovar que a l’altra habitació hi havia el fill de la parella, molt espantat, que va abandonar el domicili amb la víctima.

El mes de febrer la víctima va decidir acabar amb la relació i va interposar una denúncia contra el detingut, sense que l’agressor acceptés la decisió.

Notícies relacionades

Els maltractaments psíquics eren habituals al domicili familiar, i la víctima ja havia interposat denúncies abans.

La Policia va procedir a la detenció de l’home per un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar cap a la seva exparella sentimental.