A Mallorca

Un pròxim al discapacitat torturat: «Està molt malament, li tremola tot el cos i té molt de dolor»

  • Els detinguts mantenen que es van limitar a fer el que els va demanar l’home per penjar-ho a internet

Un pròxim al discapacitat torturat: «Està molt malament, li tremola tot el cos i té molt de dolor»
1
Es llegeix en minuts

«Es troba molt malament, no pot caminar, està plorant i tremolant a tota hora, i amb molt dolor. Han sigut moltes vexacions i agressions». Un pròxim al jove amb una discapacitat intel·lectual del 38% que va ser segrestat el cap de setmana passat i sotmès a tota mena de vexacions, explicava ahir d’aquesta manera l’estat en què ha quedat. «Li van enganxar els llavis amb loctite, i els té en carn viva, no pot parlar».

Alguns d’aquests pròxims explicaven que feia anys que l’home gravava vídeos amb aquestes proves, en les quals acceptava ser sotmès a vexacions quan fallava, però d’una manera menys lesiva, com que li pintessin dibuixos obscens a la cara amb retolador.

«I el concurs que havia preparat per al cap de setmana passat pretenia ser una cosa així», comenten. «Amb el canvi de ‘look’ es referia a maquillatge o vestits, no a tatuar-se penis a la cara».

Algunes de les escenes en les quals l’home hauria sigut sotmès a les pitjors vexacions van ser gravades, i la Policia ha tingut accés a aquestes imatges.

Aquest seria precisament l’argument que han esgrimit els detinguts, que van actuar seguint les indicacions de l’home, que els havia ofert diners a canvi de sotmetre’l a aquestes pràctiques.

Notícies relacionades

Els detinguts haurien manifestat que es van limitar a fer el que els va demanar, i que la víctima ho volia gravar per penjar després les imatges al seu canal de Youtube.

Els detinguts seran posats avui a disposició del jutjat de guàrdia de Manacor.

Temes:

Tortura