Buscat per França

Així va ser detingut un perillós fugitiu al vestíbul d’un hotel de Barcelona

L’home, traficant, va participar en una venjança en què hi va haver morts, alguns dels quals menors d’edat

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona un perillós fugitiu per qui constaven dues ordres de detenció de les autoritats franceses per agressions greus i lesions amb arma de foc i per homicidis. Va ser arrestat al vestíbul d’un cèntric hotel de la capital catalana junt amb la seva parella.

Les investigacions van començar a finals del mes de febrer passat, quan la Policia Nacional de França va transmetre una sol·licitud per a la seva localització i detenció. El primer fet pel qual se’l reclamava va passar l’octubre del 2017 a la localitat francesa de Besançon, i va ser condemnat a tres anys de presó per suposades agressions greus i lesions amb arma de foc.

Assassinats

Posteriorment, entre el desembre del 2019 i el juny del 2020, i com a líder d’una organització criminal dedicada al tràfic d’estupefaents, va ordenar i va participar en una sèrie d’ajustos de comptes amb segrestos i atacs amb armes de foc i de guerra. Aquests fets van ocasionar lesions i van provocar la mort de diverses persones, entre les quals menors d’edat. Per aquests successos s’enfronta a una condemna de reclusió a perpetuïtat. 

Notícies relacionades

Després de rebre la sol·licitud, els agents van establir un dispositiu tècnic policial que va permetre detectar el fugitiu al vestíbul d’un hotel del centre de Barcelona, on va ser detingut. També va ser arrestada la parella del fugitiu per falsedat documental.