Detingut un comercial per matar dos avis a Barcelona l’agost del 2019

L’individu, que ja ha ingressat a la presó, és un veí de Sant Antoni de Vilamajor amb antecedents per estafa

Detingut un comercial per matar dos avis a Barcelona l’agost del 2019
1
Es llegeix en minuts

La Piedad i el Manuel, un matrimoni d’uns 75 anys residents al barri de la Bordeta de Barcelona, van ser trobats morts al seu domicili l’agost del 2019. Ara, un any i mig després d’obrir la investigació, els Mossos han resolt el doble crim. La policia catalana ha detingut un home, veí de Sant Antoni de Vilamajor, com a presumpte autor dels fets i el jutge ha ordenat el seu ingrés provisional a la presó.

Els fets, segons va recollir EL PERIÓDICO en el seu moment, es remunten al 24 d’agost del 2019, quan el fill de les víctimes, alertat per la Guàrdia Urbana, que al seu torn havia rebut l’avís dels veïns per l’olor que sortia de la vivenda, va trobar els cadàvers dels seus pares en avançat estat de descomposició. Els cossos presentaven talls compatibles amb ferides causades per arma blanca però a la casa no hi havia cap rastre de violència. 

Notícies relacionades

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona dels Mossos va obrir llavors una investigació, que va permetre determinar que es tractava d’una mort violenta i va apuntar com a sospitós un home de 51 anys i de nacionalitat espanyola que havia mantingut relacions comercials amb les víctimes en els dies previs a la mort de la parella.

Les indagacions van culminar el 16 de febrer amb la detenció d’aquest individu i el registre del seu domicili a Sant Antoni de Vilamajor. Segons apunta la cadena SER, el detingut és un comercial de productes ortopèdics i té antecedents per estafa.