Desnodrida i en condicions insalubres

Rescatada una àvia de 92 anys que havia sigut tancada pel seu fill al seu pis de Madrid

L’home, de 55 anys, té antecedents per amenaces i lesions a la seva progenitora

Rescatada una àvia de 92 anys que havia sigut tancada pel seu fill al seu pis de Madrid
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Nacional han rescatat una dona de 92 anys a Madrid, el fill de la qual la tenia tancada sense deixar-la sortir del seu domicili, segons ha informat la Direcció Superior de la Policia de Madrid en un comunicat.

L’àvia alliberada estava desnodrida i vivia en condicions insalubres al pis, per la qual cosa els agents la interrogaran per saber des de quan estava en aquesta situació. El detingut, espanyol de 55 anys, té entre els seus antecedents amenaces prèvies i lesions contra la seva progenitora.

Els veïns van sentir crits d’auxili

Notícies relacionades

Els fets han ocorregut cap a les 18.35 hores de dilluns a l’avinguda de Betanzos, situada al madrileny barri del Pilar, quan diversos veïns han informat la Policia Nacional que sentien crits d’auxili i cops d’una dona. Immediatament han acudit al lloc i, amb la col·laboració del servei del Bombers de l’Ajuntament, els policies han aconseguit obrir la porta d’accés a la vivenda, que estava bloquejada per diversos mobles que havia col·locat el fill de la víctima per evitar l’acció policial.

El jove li havia arrabassat les seves claus del domicili per deixar-la tancada i li havia tallat el cable de la llum, anul·lant així qualsevol possibilitat que pogués demanar ajuda. El fill de la víctima ha sigut arrestat com a presumpte responsable d’un delicte de detenció il·legal.