La jutge envia a un centre d’internament els tres menors acusats de la violació grupal d’una nena

  • La víctima, de 15 anys, va ser portada sota engany a un garatge

La jutge envia a un centre d’internament els tres menors acusats de la violació grupal d’una nena
2
Es llegeix en minuts

La jutge de menors ha acordat l’internament en règim tancat dels tres menors detinguts acusats d’una presumpta violació grupal en un municipi de la Ribera el cap de setmana passat. La responsable del tribunal encarregada d’aquest cas ha decidit acceptar la petició de la Fiscalia de Menors en què s’instava a l’internament en un centre especialitzat de règim tancat de tres menors detinguts per la presumpta comissió d’una violació en grup.

La víctima és una nena de 15 anys i els arrestats tenen de 14 a 17 anys. És la quarta agressió sexual en grup que ha transcendit a la província de València en mig any i, en totes, les víctimes i part dels autors, també.

L’última violació grupal coneguda es va produir la nit de dissabte passat al garatge d’una finca de vivendes d’un municipi de la Ribera que ‘Levante-EMV’ no publica per preservar l’anonimat de la víctima. Pel que sembla, un dels nois hauria servit d’esquer per enganyar la menor i portar-la a un lloc apartat de la vista de possibles testimonis.

Com passa en moltes violacions grupals en què les víctimes són menors i els autors també, o molt joves, la noia coneixia almenys dos dels ara detinguts –són alumnes d’un mateix centre escolar– i sentia certa atracció per un d’ells, fet que aquest presumpte agressor hauria aprofitat per aconseguir que la víctima se n’anés amb ell.

En aquesta ocasió, l’excusa hauria sigut acompanyar-la a casa, primer, i ensenyar-li la seva motocicleta, després, així que la va convèncer d’entrar amb ell al garatge on la tenia aparcada. La menor va accedir-hi creient que li deia la veritat, però no era així. A l’arribar a l’interior del garatge, va veure que hi havia aquest jove i dos més.

Segons el relat de la víctima, primer van ser tocaments i mofes, i d’allà, haurien passat a les agressions sexuals, que es van anar succeint entre tots tres tot i que la nena no les havia consentit en cap moment. Els ara detinguts s’haurien sentit fora de perill, ja que eren dos quarts de deu de la nit de dissabte i en aquell moment no hi havia ningú al garatge.

Notícies relacionades

No obstant, la fortuna va fer que arribés un usuari de l’aparcament, cosa que va provocar que els presumptes agressors cessessin immediatament i deixessin marxar la noia. La menor va arribar molt nerviosa a casa seva, cap a dos quarts d’onze de la nit, traspassat el límit del toc de queda. Arran de les preguntes dels seus pares, els va explicar el que havia passat.

La noia va ser portada pels seus familiars a un centre hospitalari i, una vegada acabada l’exploració ginecològica, va acudir amb els seus pares a la comissaria d’Alzira, on van denunciar els fets.