Un fugitiu, trobat nu en una zona infestada de cocodrils a Austràlia

L’home ha sobreviscut diversos dies enfilat als arbres i menjant cargols

Un fugitiu, trobat nu en una zona infestada de cocodrils a Austràlia
1
Es llegeix en minuts

Dos pescadors han trobat nu en una zona infestada de cocodrils al nord d’Austràlia un home fugitiu de la justícia. L’individu ha sobreviscut diversos dies enfilat als arbres i menjant sobretot cargols.

Diumenge a la tarda, Kevin Joiner i Cam Faust estaven pescant a prop de Darwin, la capital del Territori del Nord, quan van sentir que un home demanava ajuda. Estava cobert de fang i de picades de mosquits, segons la premsa local. «No enteníem què feia allà», va declarar dimecres Kevin Joiner a Nine News. «Vam pensar que hauria tingut un Any Nou agitat».

L’home estava deshidratat i necessitava ajuda, així que els pescadors se’l van emportar, li van donar uns pantalons curts i una cervesa i el van traslladar a Darwin, segons Joiner.

Notícies relacionades

Però a l’hospital va ser detingut per incomplir el control judicial en un cas de robatori a mà armada. Els dos pescadors van quedar sorpresos a l’assabentar-se’n, perquè l’home els havia dit que s’havia perdut mentre passejava per la zona. «Ho vam descobrir quan anàvem a visitar-lo a l’hospital», va explicar Cam Faust.

Len Turner, un oficial de policia del Territori del Nord, va confirmar a la premsa que l’home està processat en diversos casos. «Està sota arrest, però encara es troba al Royal Darwin Hospital, on està sent tractat per la dura experiència que ha viscut», va declarar a NT News.

Temes:

Austràlia