Atracament a Vilobí d’Onyar

Un robatori en una casa de Girona acaba amb un lladre tirotejat per l’amo

  • L’assaltant ha sigut hospitalitzat després de resultar ferit en una cama

1
Es llegeix en minuts

Un intent de robatori en una casa d’una urbanització de Vilobí d’Onyar (Selva, Girona) ha acabat amb un dels lladres ferit d’un tret a la cama que li ha disparat el propietari de la vivenda.

Els assaltants van irrompre a la casa aquest dissabte a la matinada i van intimidar els amos, però el propietari va poder disparar un dels atracadors i els altres van fugir amb un cotxe. El ferit està ingressat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on l’han operat. No es tem per la seva vida.

Els Mossos d’Esquadra investiguen els fets i treballen en la identificació dels altres assaltants. Segons els veïns, el fill de l’amo de la casa també ha resultat ferit amb una navalla per un lladre.

Atracament de matinada

Notícies relacionades

L’intent d’atracament ha tingut lloc a les 5.30 hores, quan un grup d’homes ha entrat en una casa del carrer d’Avellaneda, de la urbanització Cal Ferrer i Pagès de Vilobí d’Onyar. Els propietaris estaven dormint i els lladres els han intimidat amb una arma blanca, però l’amo ha agafat una escopeta i ha disparat un dels assaltants, a qui ha tocat en una cama. L’home té llicència d’armes i és caçador.

Després de l’incident, els altres atracadors han fugit i la família ha trucat al 112 per alertar dels fets. El fill del propietari de la casa, amb una ferida d’arma blanca causada per un lladre, ha sigut traslladat a l’Hospital Santa Caterina de Salt (Gironès), on ha rebut l’alta poc després.