SUCCESSOS

Moren dues persones en dos incendis a Sabadell i Granollers

Moren dues persones en dos incendis a Sabadell i Granollers
1
Es llegeix en minuts

Dues persones van morir aquest divendres en dos incendis registrats en vivendes de les localitats barcelonines de Granollers i Sabadell, segons han informat avui els Bombers de la Generalitat en un comunicat.

Els bombers van ser alertats a les 18.32 hores d’aquest divendres d’un incendi a la sisena planta d’un edifici de vuit pisos d’altura al carrer Mas Gili de Granollers (Vallès Oriental). Al lloc es van desplaçar 15 dotacions dels bombers, que van constatar l’alta intensitat del foc, al propagar-se per la façana de l’edifici. 

De l’interior del pis sinistrat va ser possible evacuar dues persones, tot i que havia quedat a dins una tercera persona, amb mobilitat reduïda, si bé la intensitat de les flames i l’alta temperatura van impedir l’accés a l’interior en aquell moment. A les 20.27 hores el foc es va donar per aturat, cosa que va permetre l’accés dels bombers a l’interior del pis, on van localitzar el cos sense vida d’una persona. 

Veïns acollits

D’acord amb els responsables de l’Ajuntament de Granollers, va ser habilitat un centre cívic pròxim per acollir algun dels veïns evacuats. 

Foc en un bloc de cinc plantes

Notícies relacionades

Paral·lelament, a les 20.11 hores, els Bombers de la Generalitat van ser alertats d’un altre incendi en un edifici de cinc plantes al carrer de Concha Espina de Sabadell (Vallès Occidental). El foc, en un dels pisos de la planta baixa, va cremar un sofà al menjador i, quan els efectius van accedir a l’interior del domicili, van localitzar una víctima mortal. 

Al lloc van treballar cinc dotacions dels bombers, que van donar per controlat el foc en poc més de 10 minuts, mentre que efectius dels Mossos d’Esquadra també es van desplaçar fins allà per ocupar-se de les diligències judicials.