Inici de la temporada blanca

La Molina rep 1.600 esquiadors en el seu primer cap de setmana

Ferrocarrils manifesta la seva satisfacció malgrat que la mitjana diària de la temporada anterior era deu vegades superior

La Molina rep 1.600 esquiadors en el seu primer cap de setmana
1
Es llegeix en minuts
Óscar Hernández
Óscar Hernández

Periodista

ver +

L’estació d’esquí de La Molina ha sigut la més visitada aquest cap de setmana de totes les que gestiona Ferrocarrils de la Generalitat (Boí, Espot, Port Ainé, Vallter i Vall de Núria, a més de La Molina) amb una mitjana diària de 807 esquiadors aquest cap de setmana (1.614 en els dos dies) i una mitjana diària de 624 de dilluns a divendres. Aquestes xifres, facilitades per fonts de FGC, són importants tenint en compte que el dilluns 14 es va iniciar la temporada d’esquí a tot Catalunya malgrat les restriccions motivades per la Covid.

Notícies relacionades

Els 807 esquiadors de mitjana diària aquest cap de setmana a La Molina queden molt per sota de la mitjana diària de la temporada passada que va ser d’uns 8.000 practicants d’esquí, és a dir unes 10 vegades més. Malgrat tot, La Molina ha sigut la més visitada en aquest primer cap de setmana blanc. La relació de visitants diaris en aquest cap de setmana a les altres estacions ha sigut: Boí (317), Espot (173), Port Ainé (327), Vallter (210) i Vall de Núria (121).

Activitat per al territori

Malgrat l’escassa afluència, fonts de Ferrocarrils han valorat molt positivament aquests resultats. «Tot i que hagin sigut pocs esquiadors, estem molt contents d’haver pogut obrir i dels beneficis que comporta per a l’activitat del territori en plena pandèmia», han remarcat.