Assalt de matinada

Quatre detinguts per segrestar un home al Maresme

La víctima els va entregar 7.000 euros que tenia a casa, però se’l van emportar retingut i no el van deixar lliure fins un dia després

1
Es llegeix en minuts
J. G. Albalat
J. G. Albalat

Redactor

Especialista en judicials

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El 2 de desembre els Mossos van detenir tres homes i una dona de nacionalitats espanyola, argentina i russa i d’entre 19 i 49 anys pel segrest d’un home al Maresme (Barcelona).

La matinada del 7 d’agost van segrestar un home de 31 anys quan anava cap a casa. Va ser assaltat per dos homes ambarmes de foc i la cara tapada i el van obligar a agafar el seu vehicle, el van portar fins a un descampat on li van sostreure totes les joies i objectes de valor i li van demanar diners si volia tornar a casa. Els autors li van reclamar 50.000 euros i la víctima va veure que l’única opció per alliberar-se era donar-los els diners que tenien a casa, 7.000 euros. Llavorsva telefonar a la seva parella per demanar-li que els diposités a l’entrada de la casa.

Una nit a les fosques

Posteriorment el van portar fins a una casa aïlladaon el van tenir tota la nit en una habitació a les fosques. Finalment va ser alliberat l’endemà en una zona boscosa de Vallgorguina (Vallès Oriental) i la víctimava demanar ajuda a una famíliaque es va trobar per la zona.

En el transcurs de la investigació es va poder fer un seguiment del recorregut que hauria fet el vehicle de la víctima la nit del segrest, donar veracitat als fets i identificar els presumptes responsables.

Notícies relacionades

El dia 2 de desembre es va portar a terme un dispositiu policial amb entrades simultànies a Canet de Mar, Palafolls i Malgrat de Marque va possibilitar la detenció dels autors. A més, en una de les entrades es va localitzar una plantació amb 215 plantes de marihuana, una bàscula de precisió i defraudació del fluid elèctric.

El 5 de desembre els quatre detinguts han passat a disposició judicial del Jutjat d’Instrucció 2 d’Arenys de Mar, que ha decretat presó per a dos dels autors del segrest, llibertat amb càrrecs per a un altre i llibertat per a la dona. L’operació continua oberta i no es descarten noves detencions.