Ahir a la nit

Quatre intoxicats, dos nens, i dos mossos ferits en l’incendi d’un pis a Badalona

El foc, per causes que s’investiguen, va calcinar el menjador d’una vivenda del barri de la Salut

zentauroepp7971637 germans trias i pujol190624115315

zentauroepp7971637 germans trias i pujol190624115315 / XAVIER JUBIERRE

1
Es llegeix en minuts

Quatre persones,dues de les quals uns nens de 4 i 6 anys, van resultar ahir a la nit intoxicades perfum a causa d’un incendi en un pis de Badalona (Barcelona),i dos agents dels Mossos d’Esquadra van patir feridesal rescatar dues mascotesque hi havia a la vivenda,on va morir un gos.

El sinistre va començar per causes que es desconeixen al menjador del pis tercer quarta del número 116 del carrerCalderón de la Barca, del barri de la Salut de Badalona, han informat els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra.

Les tres persones que hi havia a la vivenda –una dona i els seus fills de 4 i 6 anys– van resultar intoxicades per inhalació de fum i van ser rescatades pels bombers amb una autoescala, igual que un home de 73 anys, també amb símptomes d’intoxicació a conseqüència de l’incendi.

El menjador, calcinat

Els Mossos també van desplaçar efectius al lloc i dos agents van aconseguir salvar dues de les mascotes de la família, un gat i un gos, tot i que no van poder fer res per un tercer animal, un altre gos, que va morir en l’incendi.

Els dos agents van resultar ferits, i aquest matí l’alcalde de Badalona, el popular Xavier García Albiol, ha reconegut la seva tasca en un tuit.

Notícies relacionades

«Vull felicitar els dos agents dels @mossos que aquesta matinada han resultat ferits quan intentaven salvar dues mascotes d’un pis que s’ha incendiat al barri de la Salut #Badalona», ha escrit l’alcalde a la xarxa social.

Sis dotacions dels bombersvan treballar en l’extinció de l’incendi, que va calcinar el menjador de la vivenda i que va afectar la resta del pis a causa de les altes temperatures, així com efectius de la policia local i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va traslladar tots els ferits a l’Hospital de Can Ruti.