Violacions

Detinguts quatre menors a Terol per haver violat en grup una noia

La víctima té també menys de 18 anys

zentauroepp56030193 policia mujer201129132027

zentauroepp56030193 policia mujer201129132027

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut a Terol quatre menors d’edat com a presumptes autors d’una violació en grup a una menor. La noia va acudir dimecres a l’Hospital Obispo Polanco i al ser examinada va denunciar que havia patit una agressió sexual, per la qual cosa es va procedir a la detenció dels sospitosos. 

Després de passar a declarar a la comissaria de Terol, els menors han sigut posats a disposició de la fiscalia especialitzada en delictes comesos per persones d’edat inferior a 18 anys. En aquests moments, es troben prestant declaració davant el jutge als jutjats de la capital de Terol. 

Notícies relacionades

Fonts policials han assenyalat que es tracta d’un cas sobre el qual es limitarà la informació a fi de preservar la identitat de la víctima i la dels seus presumptes agressors, ja que són menors i els empara una legislació especial en matèria penal.

Un altre cas recent

Aquest cas porta a la memòria un assumpte que es va produir a principis d’aquest any, quan van ser detinguts diversos immigrants africans de Guinea Conakry per, suposadament, haver abusat sexualment d’una jove en un bar juvenil. Tots ells, tres en total, van ser condemnats a cinc anys de presó, amb la circumstància agreujant d’haver actuat en grup. A més, se’ls va imposar una indemnització per danys morals i físics de 5.000 euros. 

Temes:

Violacions