Youtube

Un bloguer rus retransmet les humiliacions i mort de la seva nòvia

Havia tancat la noia prèviament seminua al balcó de casa seva a Moscou i l’havia deixat durant hores a la intempèrie

2
Es llegeix en minuts

Un bloguer rus, Stas Reixétnikov, conegut com a ‘Reeflay’, va transmetre en directe en el seu canal de Youtube la mort d’una dona al seu pis de la regió de Moscou que havia tancat prèviament seminua al balcó i havia deixat durant hores a la intempèrie, han informat avui mitjans locals. 

Reixétnikov, de 30 anys, que va ser portat davant el Comitè d’Investigació per ser interrogat,va negar tota la implicació en la mort de Valentina Grigórieva, de 27 anys,que suposadament era la nòvia del bloguer, segons indica aquest dijous l’agència estatal russa TASS. 

Durant una retransmissió dimecres al matí,alguns dels fragments dels quals han sigut publicats pel canal de Telegram Baza, es pot veure com Reixétnikov arrossega del braç a l’interior del pis la dona, vestida només amb roba interior i ja inconscient. 

El bloguer mou el cos de la dona mentre li pregunta: «Valia [diminutiu de Valentina], ¿estàs bé?»,«¿què et passa?», «estic preocupat». 

D’acord amb TASS,després la va posar a sobre d’un sofà tapada amb una manta i va trucar a l’ambulància i a la policia,però continuava gravant-ho tot, fins i tot quan havien arribat els metges, que ja només van poder constatar la mort de la noia. 

El bloguer va afirmar durant l’interrogatori quela dona estava prenent drogues,segons va dir una font de la investigació a l’agència russa, que afirma que Reixétnikov no ha sigut detingut. 

Fonts de la investigació van assenyalar a TASS que s’havien trobat drogues, presumptament amfetamines,a la sang de la dona i que s’estudien tres hipòtesis de la seva mort:una sobredosi de drogues, un cop a l’abdomen i hipotèrmia. 

Segons el canal de televisió REN,en la nit de l’1 al 2 de desembre tots dos van tenir una discussió. 

El canal Baza afirma que el bloguerva dir que la dona es va sentir malament i tenia problemes «intestinals» i que la va fer fora de casa «perquè no fes pudor». 

Segons la mateixa font, Reixétnikovtampoc no va obrir la porta del balcó per deixar-la entrar quan ella l’hi demanava dient-li que tenia molt fred. 

Notícies relacionades

Grigórieva sovint sortia en els vídeos del bloguer i la humiliava durant els directes. 

El diari ‘Gazeta.ru’ indica que en un dels vídeosl’home va ruixar la cara de la dona amb gas pebrei que en d’altres li va pegar i la va humiliar verbalment de manera constant, segons algunes versions a canvi de donacions monetàries dels seus seguidors.