la vida a casa

Angela Merkel: «El meu marit és el que posa la rentadora i s'encarrega d'aquestes coses»

La cancellera alemanya revela en una entrevista que no té electrodomèstics intel·ligents a casa seva i que el seu marit és qui fa la bugada

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«El meu marit és el que posa la rentadora i s’encarrega d’aquestes coses», amb aquesta sinceritat va contestar ahir la cancellera alemanya Angela Merkel durant una entrevista en què s’abordava l’ús de les tecnologies intel·ligents a la llar.

 «¿Quins instruments intel·ligents té vostè a casa seva?», li va preguntar la periodista. «¿Potser té una rentadora intel·ligent?». Doncs no, la rentadora que té Angela Merkel és la que posa el seu marit, Joachim Sauer.

«¿I el seu marit posa la rentadora a la nit?», se suposa que per gastar menys. La resposta de Merkel va tornar a ser igual de sincera. «Per posar la rentadora a la nit necessitaria tenir una casa amb les parets més gruixudes», va explicar, per no sentir el continu soroll de la màquina.

No és la primera vegada que Merkel sorprèn al rebel·lar de forma planera dades de la seva vida més íntima. En una altra entrevista en què li van preguntar com es veia quan es jubilés va ser així de clara: «L’únic que vull per a la meva jubilació és disposar d’un cotxe autònom per poder continuar desplaçant-me al voltant del país».

Notícies relacionades

El 2012 es va poder veure la cancellera trepitjant el supermercat. Angela Merkel, va sortir un divendres del seu despatx a la seu del Govern alemany i va passar pel supermercat per comprar provisions. Va ser el mateix dia que havia firmat un pacte fiscal europeu a Brussel·les.

Merkel va comprar una ampolla de vi, pebrots, col i olives.