als 81 anys

Mor la periodista Mariví Romero, la primera crítica taurina a Espanya

Filla del també periodista Emilio Romero, estava establerta a Benidorm des de feia molts anys

Va començar a treballar al diari 'Pueblo', i el 1971 va ingressar a TVE per comentar l'actualitat del toro

Mor la periodista Mariví Romero, la primera crítica taurina a Espanya

GUSTAVO CUEVAS

1
Es llegeix en minuts
Efe

La periodista Mariví Romero, considerada la primera crítica taurina a Espanya, ha mort aquest divendres a Benidorm (Alacant), als 81 anys, a causa d’una insuficiència respiratòria, segons han indicat a Efe fonts de la família. 

Mariví Romero, filla del també periodista Emilio Romero, estava establerta a Benidorm des de feia molts anys, ciutat amb la qual tenia una gran vinculació i en la qual el seu pare dona nom a un carrer.

Les mateixes fonts han precisat que el cos ha sigut traslladat al tanatori Marina Baixa, on demà, dissabte, s’oficiarà un acte religiós abans de ser incinerat. 

Notícies relacionades

Mariví Romero va estudiar Periodisme i Filosofia i Lletres, va començar a treballar al diari ‘Pueblo’, que va dirigir el seu pare, i el 1971 va ingressar a Televisió Espanyola per comentar l’actualitat del toro. 

Des del 1973 fins al 1983 va estar al capdavant del programa ‘Revista de toros’. Una vegada finalitzada aquella etapa, va escriure al diari ‘Ya’ fins al 1989. La seva última trajectòria va transcórrer lligada a les ones, tant a la cadena Cope com a Onda Cero.