La Guàrdia Civil detecta restes biològiques al cotxe de l'assassí de Marta Calvo

Agents de criminalística extreuen mostres del Volkswagen Passat en dos punts del maleter marcats pels gossos de rastreig

calvo

calvo

1
Es llegeix en minuts
Teresa Domínguez

La Guàrdia Civil ha portat a terme un rastreig amb gossos especialitzats al cotxe de l’assassí de Marta Calvo, Jorge Ignacio P. J., a les 10.30 hores d’aquest dijous. Dos pastors alemanys han portat a terme el rastreig, en el qual hi ha hagut presents agents de l’Equip Central d’Inspeccions Oculars (Ecio) i membres del Grup d’Homicidis i de la Unitat de Criminalística de València.

Els gossos han marcat dos punts al maleter tot i que de manera lleu i, després de dues hores de rastreig, cap a les 12.30 hores, s’ha començat la inspecció amb llum forense als punts assenyalats pels gossos: un a l’estora  que recobreix el terra del maleter i l’altre al mateix lateral dret del maleter.

Aquest marcatge lleu és indicatiu que hi ha presència de restes biològiques en aquests punts i ara els experts criminalístics han enviat a Madrid mostres del maleter del vehicle perquè se certifiqui si hi ha l’ADN i, en cas afirmatiu, si és de Marta Calvo.

Restes al Volkswagen Passat

Notícies relacionades

El turisme és un Volkswagen Passat, que segons va declarar el mateix acusat, va utilitzar per recollir Calvo a València, portar-la a la localitat de Manuel i després, segons ell mateix, per traslladar les restes del cos de la víctima.

Aquest marcatge dels gossos de la Guàrdia Civil confirmaria la presència del cos de Marta Calvo al cotxe i ara els investigadors analitzen si els fets van tenir lloc segons ha explicat l’investigat o no. És essencial extreure’n prou quantitat de mostres per determinar si el cos de Calvo va estar en aquest cotxe.