Violència masclista

Detingut per haver intentat desfigurar la seva dona amb una fulla d'afaitar a Alacant

La víctima ha sigut hospitalitzada amb talls profunds a la cara, els braços i el coll i es troba fora de perill

25/09/2018 Foto de recurso de un coche patrulla de Policía Nacional.

25/09/2018 Foto de recurso de un coche patrulla de Policía Nacional. / EUROPA PRESS/ ARCHIVO (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Mercedes Gallego / J. A. Martínez

Un home ha sigut detingut aquest matí a la Colònia Requena d’Alacant per haver atacat amb una fulla d’afaitar la seva parella per intentar desfigurar-la, segons han confirmat a aquest diari fonts policials. Tot i que la dona està hospitalitzada per aquestes ferides, les mateixes fonts han indicat que es troba fora de perill.

L’arrest s’ha practicat sobre les 8:45 d’aquest matí per agents de la Policia Nacional d’Alacant. El presumpte agressor és un home de nacionalitat marroquina i de 44 anys. La víctima, amb qui estava casat, també de nacionalitat marroquina i de 32 anys, ha patit ferides amb una fulla d’afaitar a la cara, les mans i el coll, amb talls profunds.

La dona ha sigut atesa en un primer moment per agents de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana de la Comissaria d’Alacant, que han sigut els primers a acudir al domicili i han sol·licitat una ambulància. La víctima ha sigut atesa al lloc i traslladada a l’Hospital General d’Alacant, on es manté estable i no es tem per la seva vida, segons les mateixes fonts. 

Notícies relacionades

El presumpte autor ha sigut localitzat poc després en un carrer pròxim al seu domicili, i ha sigut detingut i traslladat a dependències de la Comissaria Provincial d’Alacant, on agents especialistes del Grup I d’Investigació de la Unitat Família Dona s’encarregaran de realitzar les pertinents diligències policials.

Pel que sembla i a falta de confirmar-se per la investigació posterior, l’agressió ha sigut motivada per la intenció de la dona de separar-se de la seva parella.