dol en el rock

Mor Ken Hensley, teclista d'Uriah Heep, a Alacant

La banda va arribar a vendre més de 40 milions de discos gràcies a temes com 'Easy Livin', 'The Wizard', 'Sweet Lorraine' o 'Stealin'

zentauroepp380152 ken hensley201106093623

zentauroepp380152 ken hensley201106093623

1
Es llegeix en minuts
Efe

Ken Hensley, teclista de la mítica banda de rock Uriah Heep, ha mort a la seva casa d’Alacant, a Agost, després d’una breu malaltia, segons ha comunicat la seva discogràfica. 

Uriah Heep va ser una de les bandes més importants de rock dels seixanta i vuitanta, que va ajudar a crear gèneres com el hard rock, heavy rock o el rock progressiu.

La banda va arribar a vendre més de 40 milions de discos gràcies a temes com ‘Easy Livin’, ‘The Wizard’, ‘Sweet Lorraine’ o ‘Stealin’.

A finals dels setanta la banda va tenir també un gran èxit a Alemanya, amb el tema ‘Lady in Black’.

Des de la seva casa a Agost (Alacant), on va morir ahir, l’artista britànic continuava treballant en noves composicions en solitari. 

Notícies relacionades

«Estem devastats per aquesta tràgica i inesperada pèrdua [...] Ken serà incinerat en una cerimònia íntima a Espanya. El meu germà ha marxat però sempre es mantindrà al nostre cor», ha comunicat el germà del mort, en el seu perfil de Facebook.

La mort de Hensley, de 75 anys, és molt a prop de la del seu amic i bateria del mateix grup, Lee Kerslake (establert a les Canàries, i que va morir el 19 de setembre passat, segons va comunicar el mateix Hensley als mitjans.