Retencions de trànsit a la sortida de Madrid, poc abans de publicar-se el BOE amb l'estat d'alarma

Les sortides de la capital registren, a les 14.00 hores, circulació lenta per l'A-3 a Rivas Vaciamadrid, l'A-4 a la zona de Getafe i a l'A-2, a l'altura del corredor de l'Henares i la zona de Torrejón de Ardoz

madrid1

madrid1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Poc abans que la Policia Nacional i la Guàrdia Civil despleguin controls per vigilar el compliment de les restriccions a la mobilitat imposades per l’estat d’alarma que decretarà el Govern, les sortides de Madrid presenten el trànsit lent habitual d’un divendres al migdia.

Segons han indicat fonts de la Direcció General de Trànsit (DGT), a les 14.30 hores d’aquest divendres, a punt de començar el pont del Pilar, les principals complicacions a les sortides de la capital es registrena l’A-3, a l’altura de Rivas Vaciamadrid, l’A-4, a Pinto, i l’A-5, al seu pas per Arroyomolinos.

L’A-4 a la sortida de Madrid aquest divendres d’inici del pont del Pilar, poc abans de decretar-se l’estat d’alarma.

No obstant, han explicatles mateixes fonts, no hi arriba a haver retencions, sinó trànsit lent amb parades intermitents.

A causa de la situació actual, Tràfic no ha posat en marxa un operatiu especial amb motiu del pont del Pilar.

Notícies relacionades

Quan es va decretar l’estat d’alarma a tot Espanya el mes de març passat, la instal·lació de controls fixos per vigilar el compliment de les restriccions a la mobilitat va generar embussos en algunes carreteres, entre elles algunes de les sortides de Madrid, ja que el trànsit quedava reduït a un carril en el tram on s’inspeccionava els conductors.

Cues de viatgers a Atocha aquest divendres d’inici del pont del Pilar, poc abans de decretar-se l’estat d’alarma

També l’estació d’Atocha ha registrat cues de viatgers i una afluència de viatgers superior a l’habitual en un cap de setmana, tot i que comparable a la que es pot veure un divendres de pont.