Irene Montero anuncia la derogació de la llei de l'avortament del 2015

El Govern ha començat a treballar per reformar la llei de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l'embaràs

undefined53881366 la ministra de igualdad  irene montero  interviene en la com200924193055

undefined53881366 la ministra de igualdad irene montero interviene en la com200924193055 / Eduardo Parra

1
Es llegeix en minuts
Efe

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha anunciat aquest dimecres que el Govern ha començat a treballar per canviar la llei d’interrupció de l’embaràs i derogar la reforma del 2015, amb l’objectiu que totes les dones tinguin el dret a decidir sobre els seus cossos.

En una compareixença davant la Comissió d’Igualtat del Congrés dels Diputats, Montero ha avançat que es modificarà la llei de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l’embaràs, que inclourà el dret a les «formes més noves» d’anticoncepció i la promoció de l’educació sexual i reproductiva. 


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies podeu descarregar-vos les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius i registreu-vos per disfrutar els continguts +P. També podeu subscriure-us per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al club del subscriptor d’El Periódico, el Club eP!