Irene Montero anuncia la derogació de la llei de l'avortament del 2015

El Govern ha començat a treballar per reformar la llei de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l'embaràs

Irene Montero anuncia la derogació de la llei de l'avortament del 2015

Eduardo Parra

Es llegeix en minuts
Efe

La ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha anunciat aquest dimecres que el Govern ha començat a treballar per canviar la llei d’interrupció de l’embaràs i derogar la reforma del 2015, amb l’objectiu que totes les dones tinguin el dret a decidir sobre els seus cossos.

En una compareixença davant la Comissió d’Igualtat del Congrés dels Diputats, Montero ha avançat que es modificarà la llei de salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l’embaràs, que inclourà el dret a les «formes més noves» d’anticoncepció i la promoció de l’educació sexual i reproductiva. 


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si voleu rebre al mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies podeu descarregar-vos les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius i registreu-vos per disfrutar els continguts +P. També podeu subscriure-us per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al club del subscriptor d’El Periódico, el Club eP!