Wismichu respon a la crida de Simón i llança una campanya per conscienciar sobre l'ús de la mascareta

Juntament amb quatre 'youtubers' més, dissenya diversos cartells, que penja en diversos punts de Madrid

influencer car 1200

influencer car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’agost passat, Fernando Simón, director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergència Sanitàries, va deixar de banda el seu prudent optimisme sobre l’evolució del coronavirus i va fer un dur discurs dirigit especialment als joves. En aquest discurs, va admetre que els missatges de les administracions i els experts no han calat prou entre aquest grup de població i va demanar ajuda als ‘influencers’ i altres figures públiques amb autoritat entre aquest col·lectiu. Ara, el ‘youtuber’ Wismichu ha recollit el guant i ha llançat una campanya per promoure l’ús de la mascareta i per conscienciar de la necessitat de seguir les mesures recomanades per Sanitat per contenir la pandèmia.

Com no podia ser de cap altra manera, Wismichu explica i desenvolupa aquesta iniciativa a través d’un vídeo al seu canal de Youtube: ‘Fernando Simón ens ha demanat ajuda’.

«Em portarà temps i diners, però si en Fernandito m’ho demana, ho he de fer», afirma Wismichu a l’inici del vídeo. La seva idea: recórrer a la publicitat i omplir la ciutat de cartells que moguin les consciències dels joves. Per a això recorre a quatre amics ‘youtubers’: Kión, Joaquín, Panda i Kajal. Els cinc es reuneixen per a una pluja d’idees i treuen diverses idees per a 6 cartells, cartells que aniran il·lustrats amb les seves fotos, que acompanyaran els diferents lemes.

«Eh, tu, el que porta mascareta. Ho estàs fent bé, crac», protagonitzada pel ‘youtuber’ mexicà Luisito, és el primer que ideen. El segueixen ‘Posa’t mascareta, que t’estic veient, lladre’, ‘No siguis com ells, utilitza mascareta’, diu un altre, en què Panda i Kajal porten una samarreta amb el lema ‘I love Miguel Bosé’, ‘Sabem que és incòmode portar mascareta, però més incòmode és estar mort’, ‘Tot i que no la utilitzis per protegir els altres, almenys utilitza-la per tapar-te la cara’. I l’última, amb els ‘youtubers’ envellits gràcies a la tecnologia, ‘Si no és per tu, fes-ho per ells’, en un missatge per cridar l’atenció dels joves sobre la necessitat de protegir la gent gran.

Notícies relacionades

Realitzada la producció dels cartells, el grup recorre els diferents punts de la ciutat per veure in situ les seves creacions. Al final del vídeo, Wismichu demana a totes aquelles empreses que disposin d’espais publicitaris que col·laborin i exhibeixin aquests cartells.

El vídeo, penjat el 5 d’octubre, porta més de 814.000 visualitzacions. Wismichu té més de 9 milions de seguidors.