Mobilitat complicada

Talls de trànsit a Barcelona i Girona per diverses protestes

Una manifestació dels MIR talla la Ronda de Dalt uns minuts

mir / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diversos manifestants han tallat la Ronda de Dalt de Barcelona i una carretera de Girona en el marc de diverses protestes. Hi ha altres vies afectades per talls.

En el cas de la capital catalana es tracta una manifestació de metges interns residents (MIR), que porten a terme aturades des d’aquest dilluns fins dimecres vinent. Han provocat retencions a la Ronda de Dalt a l’altura de la Vall d’Hebron en sentit Llobregat des de Meridiana. La via ha estat tallada uns minuts per una manifestació. També han arribat fins a la Ronda Litoral, a l’altura de l’Hospital del Mar.

Al túnel de la Rovira també s’ha tallat la circulació en sentit mar i es fan desviacions. També s’ha complicat la circulació a la Rambla per una concentració de persones intentant evitar un desnonament.

Aniversari de l’1-O

Una crema de pneumàtics a la carretera C-66 a l’altura de Banyoles (Girona) en el marc de les protestes per l’aniversari de l’1-O han provocat la interrupció durant una hora i mitja del trànsit en aquesta via, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Notícies relacionades

L’afectació, en els dos sentits de la circulació, ha tingut lloc entre les 06.20 i les 7.53 hores, quan s’ha restablert el pas de vehicles.

Els Mossos confirmen que la crema de pneumàtics amb prou feines ha suposat incidència, més enllà de la interrupció del trànsit durant aquella hora i mitja i que la situació és de normalitat a la resta de la província.