a figueres

Detenen un jove de 25 anys després d'una persecució que acaba amb els Mossos disparant a l'aire

Els agents de la policia catalana busquen el conductor que va fugir corrent i van detenir el copilot

El vehicle es va encastar contra la façana d'una vivenda de Culubret i diversos veïns van intentar acorralar els policies

55071748 60

55071748 60

1
Es llegeix en minuts
Acn

Els Mossos han detingut un home de 25 anys a Figueres després d’una persecució policial que va finalitzar amb el cotxe encastat contra un edifici del barri de Culubret. Els agents han detingut el copilot del vehicle després de trobar una caixa plena de marihuana. Els Mossos tenen identificat el conductor del vehicle, que es va escapar, i no descarten més detencions.

Els fets van ocórrer diumenge sobre un quart d’una de la tarda, quan la policia va veure un vehicle sospitós que circulava pel carrer Major. Davant això, van demanar que s’aturés però el conductor, que no en va fer cas, va provocar la persecució.

Finalment, el vehicle es va acabar encastant contra la façana d’una vivenda del barri de Culubret. En aquest moment, la patrulla va detenir el copilot, però el conductor va aconseguir fugir. Mentrestant, prop d’un centenar de veïns van començar a acorralar la policia mentre els increpaven i alguns se’ls tiraven a sobre.

Al veure que perillava la seva integritat física, els agents van optar per disparar trets a l’aire per defensar-se. Ningú va quedar ferit. Finalment van arribar reforços dels Mossos i de la Guàrdia Urbana de Figueres que van ajudar a dialogar amb els veïns i calmar la situació.

Notícies relacionades

Els Mossos van traslladar fins a les dependències policials el detingut de 25 anys de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, que té diversos antecedents. Se’l considera autor dels delictes de danys, contra la salut pública, resistència i desobediència contra els agents de l’autoritat i desordres públics.