22 set 2020

Anar al contingut

DESAPAREGUDA A OURENSE

Trobat el cos de Nerea Añel, desapareguda la Nit de Reis

La noia va ser vista per última vegada al gener i portava tatuatges al braç i a l'espatlla

Continuen les anàlisis al laboratori de criminalística de la Guàrdia Civil per determinar la causa de la mort

Luis Rendueles

GUARDIA CIVIL

Trobat el cos de Nerea Añel, desapareguda la Nit de Reis
Trobat el cos de Nerea Añel, desapareguda la Nit de Reis

/

Dos muntanyistes van trobar dissabte passat al poble abandonat de Muíños, a Ourense, el cos sense vida de la jove Nerea Añel, de 27 anys, que va ser vista per última vegada la passada Nit de Reis. 

La jove, segons va explicar la mare en el moment de la desaparició, havia deixat els estudis i posteriorment va treballar com a cambrera a diverses cafeteries de la ciutat gallega. Ara continuen les anàlisis al laboratori de criminalística de la Guàrdia Civil per determinar la causa de la mort. 

Segons la denúncia de la seva mare, des de fa dos anys, Nerea tenia problemes d’addicció a les drogues i havia canviat d’amistats recentment. La noia es movia en un cercle dominat per aquest ambient delictiu.

Declaracions de la mare

«La meva filla estava els últims dos anys en un món que no era bo i jo no conec aquest tipus d’amistats. Aquesta classe de gent calla, però no va poder desaparèixer de la nit al dia. La meva impressió és que a la meva filla la van enganyar i se la van emportar, i potser ara té por. O això o és morta», indicava la mare en declaracions a ‘El faro de Vigo’ en el seu últim intent per trobar-la.

Nerea tenia tatuatges als braços i una l’espatlla, un d’ells era un cor travessat per un punyal, una dada que, pel que sembla, hauria ajudat els agents a identificar-la. 

Temes: Desapareguts