Infracció dels decrets contra el contagi

Sorpresos 160 joves en una festa il·legal en una nau de Barcelona

La celebració va quedar anul·lada pel seu responsable en vista de les restriccions, però altres promotors la van reactivar canviant-ne la ubicació

Els dos organitzadors han sigut denunciats i la totalitat dels participants, sancionats per no portar mascareta

zentauroepp54687979 barcelona 29 08 2020 barcelona foto de google maps de la c  200829134608

zentauroepp54687979 barcelona 29 08 2020 barcelona foto de google maps de la c 200829134608

1
Es llegeix en minuts
PERIÓDICO

La matinada passada els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat una festa il·legal en una nau industrial ubicada a la Zona Franca de Barcelona. Era una festa programada des d’abans de les restriccions imposades per contenir la propagació de la Covid-19, que ha tancat les discoteques. Els promotors la van cancel·lar però es van assabentar que dos homes –aliens a l’organització– volien aprofitar la data i la difusió de l’esdeveniment per celebrar-lo de tota manera canviant-ne la ubicació. Va ser una d’aquestes persones qui va avisar la policia. 

Notícies relacionades

La convocatòria s’havia fet a través de les xarxes socials amb entrades a la venda. Quan els agents van arribar a la nau industrial a l’interior van trobar 160 persones. Al local hi havia aparells de música i diverses ampolles d’alcohol i refrescos. La Guàrdia Urbana va aixecar la corresponent acta per tractar-se d’una festa il·legal en temps de coronavirus. 

Tots els assistents han sigut sancionats per no portar mascareta ni guardar la distància social de seguretat. A més es van interposar vuit denúncies més per tinença de substàncies estupefaents i una novena persona va ser arrestada per tràfic. Els dos promotors de l’esdeveniment han sigut denunciats per organitzar la festa il·legal.