successos

Concentració il·legal de més de 150 vehicles en un polígon industrial de Saragossa

Prop de 200 joves han sigut proposats per a sanció per participar en aquest acte que incompleix l'obligació de no superar reunions en espai públic de més de 10 persones

zentauroepp54634512 zaragoza200825095159

zentauroepp54634512 zaragoza200825095159

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil va dissoldre la matinada de dissabte passat una concentració il·legal de més de 150 vehicles en un polígon industrial de Saragossa. La concentració es va produir passada la mitjanit de divendres al dissabte 22 d’agost quan, en qüestió de minuts es van concentrar més de 150 vehicles al polígon industrial Empresarium.

Prop de 200 joves han sigut proposats per a sanció per participar en una concentració il·legal i incompliment de superar reunions en espai públic de més de 10 persones.

Als carrers del polígon podien apreciar-se marques de pneumàtics que es corresponien a possibles derrapades, frenades i virolles de turismes.

L’actuació de la Guàrdia Civil, que va comptar amb la col·laboració de Policia Local de la capital aragonesa, va permetre que no arribessin a concentrar-se més vehicles a l’esmentada zona, turismes s’aproximaven al lloc i a l’adonar-se’n donaven la volta per abandonar el polígon a gran velocitat.

Durant l’actuació es van identificar més de 300 persones, de les quals gairebé 200 joves van ser proposats per a sanció per participar en una concentració il·legal, no comunicada a Delegació de Govern, així com per incompliment de superar reunions en espai públic de més de 10 persones. 

Els joves que no portaven mascareta durant la seva estada al lloc, a l’observar l’arribada dels agents en van fer ús de manera immediata.

Notícies relacionades

A més es va comptar amb la presència de gossos especialistes en detecció de drogues, es va interposar una denúncia per tinença de drogues i es van fer proves d’alcoholèmia, totes negatives. 

El dispositiu establert, en què van participar agents de seguretat ciutadana i Nucli de Reserva de la Guàrdia Civil de Casetes, Unitat de Seguretat Ciutadana de Comandància (USECIC), Servei Cinològic i agents de Policia Local de Saragossa, va permetre que la concentració es dissolgués de forma ordenada i sense cap tipus d’aldarull.