20 d’oct 2020

Anar al contingut

a sardenya

La Covid-19 es cola al club Billonaire de Briatore i infecta 70 persones

Els empleats de l'exclusiu local nocturn d'oci a la Costa Smeralda donen positiu

Efe

La Covid-19 es cola al club Billonaire de Briatore i infecta 70 persones

Prop de 70 casos positius de Covid s’han registrat al club Billionarie de Porto Cervo, un exclusiu local nocturn propietat de l’empresari Flavio Briatore a la Costa Smeralda de Sardenya.

Segons informa avui el diari ‘L’Unione Sarda’, ahir a la nit es van confirmar 52 positius més entre els empleats després de conèixer-se els resultats de les proves de detecció efectuades els últims dies.

El Billionaire havia tancat el passat 17 d’agost, enmig d’un enfrontament entre l’exdirector de l’equip Renault de Fórmula 1 i l’alcalde de la localitat d’Arzachena, que havia emès diverses ordres restrictives en la lluita contra el coronavirus, entre aquestes, el cessament de la música a mitjanit per impedir el ball.

Briatore, molt crític contra aquestes restriccions, va decidir llavors tancar, i va acusar les autoritats de voler convertir l’oci nocturn en el «boc expiatori» de la pandèmia de Covid.

Gairebé alhora, es va informar que en aquest club de Porto Cervo un empleat havia donat positiu. Poc després la xifra augmentava a 11, mentre els més de 50 empleats del local es posaven en autoaïllament als seus domicilis.

Ara, la resta dels tests ha llançat 52 positius més entre la plantilla.

La discoteca restaurant Billionaire a Porto Cervo va ser oberta el 1998 per Briatore i és un dels llocs favorits de milionaris, futbolistes i de la ‘jet-set’.

El Billionaire Club té sucursals a Montecarlo, Dubai i Marbella.