AGRESSIÓ SEXUAL

Detinguts dos turistes per drogar i abusar de dues noies a BCN

Els dos joves italians de 23 anys van subministrar presumptament un fàrmac a les dones en un local abans de portar-les a un pis

e2e5dee9-cd28-4313-b080-fd10fa9eee20-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos turistes italians de 23 anys per presumptament drogar dues noies que van conèixer en un local per després abusar-ne sexualment en un pis de Barcelona, ha informat la policia catalana.

Segons informa Efe, els fets van ocórrer diumenge passat, 16 d’agost, quan les dues víctimes es trobaven amb un grup d’amigues en un establiment de Sant Adrià de Besòs (Barcelona), on van conèixer dos nois que estaven asseguts a la taula del costat. Aquella mateixa matinada, les dues joves es van despertar a casa seva confoses i atordides, sense poder recordar què havia ocorregut la nit anterior.

A l’intentar reconstruir el que havia passat, totes dues es van adonar que només podien recordar estar completament despullades en un pis en companyia dels dos nois del local, que estaven en actitud de mantenir relacions sexuals aprofitant-se del seu estat d’indefensió i desconcert.

Cap d’elles podia recordar com havien marxat d’aquell immoble ni de com havien aconseguit arribar a casa seva, tot i que més tard, i gràcies a una aplicació mòbil, van descobrir que s’havien traslladat utilitzant un servei de taxis.

Psicòtrop amnèsic 

Notícies relacionades

Les dues víctimes es van dirigir a un centre hospitalari on els van fer diverses proves i l’analítica del qual va revelar que totes dues havien consumit de manera involuntària un fàrmac que contenia benzodiazepines, un medicament psicotròpic amb efectes sedants, amnèsics i relaxants que sol prescriure’s per tractar insomni o ansietat.

Els agents, que van accelerar les gestions davant la imminència que els turistes tornessin al seu país d’origen, van aconseguir identificar els presumptes agressors a través de les xarxes socials, així com el domicili on s’hauria produït l’abús, ubicat al districte de l’Eixample. Finalment, van ser detinguts dijous passat acusats d’un delicte d’abús sexual i posats a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.