a sicília

Troben restes compatibles amb el nen italià desaparegut al costat de la seva mare

El petit Gioele, de 4 anys, estava sent buscat des de feia 16 dies

undefined54469663 a handout picture taken and released by the italian vigili d200813170256

undefined54469663 a handout picture taken and released by the italian vigili d200813170256 / HANDOUT

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de 16 dies d’intenses recerques a l’illa italiana de Sicília, avui han sigut trobats restes òssies i trossos d’una samarreta que es creu que pertanyen a un nen italià de 4 anys desaparegut juntament amb la seva mare, que va ser trobada morta. «Hem trobat restes humanes que són compatibles amb els d’un nen de l’edat del Gioele», va dir el fiscal de la localitat de Patti, Angelo Cavallo, als periodistes en declaracions recollides per Efe. 

Els mitjans de comunicació seguien des de fa dies amb atenció les operacions de recerca del petit Gioele, després de la troballa del cos de la dona, i segons van assenyalar fonts d’aquesta recerca hi ha una possibilitat «del 99%» que es tracti de les restes del nen. «Ara farem l’autòpsia i l’examen de l’ADN és el que dirà la veritat» per confirmar amb certesa si es tracta de les restes del nen, va afegir. 

En un bosc de la localitat de Caronia

La troballa l’ha fet avui un carrabiner jubilat que havia acudit a la crida del pare del nen, Daniele Mondelo, que va demanar voluntaris per pentinar la zona en recerca, un bosc a la localitat de Caronia. S’ha trobat només una part del tronc i una part del fèmur, així com trossos d’una samarreta. 

Els investigadors estudien des del principi diverses hipòtesis de la mort de tots dos, sense descartar res. 

Saltant la barrera d’una autopista després d’un lleu accident

La mare del petit, Viviani Parisi, una ‘dj’ de 43 anys, va ser vista per última vegada el 3 d’agost al matí després d’haver saltat una barrera d’una autopista a Sicília després d’haver patit un petit accident de trànsit. 

Havia sortit aquell matí amb el cotxe juntament amb el seu fill Gioele per comprar-li unes sabates a la ciutat de Messina, segons va dir al seu marit, però en comptes d’anar a la botiga es va dirigir a l’autopista i va circular més de 100 quilòmetres en una altra direcció. 

Trobada cinc dies després al peu d’una torre d’alta tensió

Després de la denúncia del marit, cinc dies després es va trobar el cos de la dona en un bosc pròxim a Caronia, al peu d’una torre d’alta tensió. 

Notícies relacionades

Segons l’autòpsia, les ferides que li van produir la mort són compatibles amb una caiguda des de la torre, però els investigadors encara no han confirmat si va ser una mort accidental, un suïcidi o si algú la va empènyer. 

Una depressió

El marit de Viviana Parisi i pare de Gioele va explicar als mitjans italians que la seva dona vivia un moment de depressió, que es va veure agreujada per la crisi del coronavirus, però va defensar que «mai faria mal al nen».