denúncia anònima

Frustrat a Reus un 'botellon' de més de 100 persones

Un control especial estàtic i diverses patrulles van evitar la concentració al polígon Alba, que es volia celebrar de divendres a diumenge de la setmana passada

botellon

botellon / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un dispositiu policial conjunt dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Reus ha frustrat un ‘botellon’ de la ciutat, a què hi havia previst que acudissin més d’un centenar de persones.

Una denúncia anònima va avisar la Guàrdia Urbana que hi havia un ‘botellon’ convocat divendres a mitjanit, dissabte i diumenge d’aquesta setmana passada al polígon Alba. El divendres 14 d’agost, a les 11 de la nit, els dos cossos de seguretat van muntar un dispositiu especial estàtic als accessos del polígon, situat al sud de la ciutat.

Efectivitat dels controls

Durant les primeres hores, els agents van detectar diversos vehicles que pretenien entrar al polígon, però que desistien al veure els controls. En vista de l’efectivitat del dispositiu, a la una de la matinada es van desmuntar els controls, però es van substituir per patrulles cada 45 minuts.

Notícies relacionades

Els agents van localitzar vuit vehicles al polígon amb joves bevent alcohol, per la qual cosa van aixecar nou actes per consum d’alcohol en la via pública i una altra per tinença de drogues. El dispositiu es va mantenir dissabte a la nit amb patrulles mòbils, sense que els agents localitzessin cap ‘botellon’ a la zona.

135 actes al juliol i agost per consumir alcohol al carrer

La Guàrdia Urbana de Reus ha intensificat el control del consum d’alcohol al carrer, prohibit per les ordenances de civisme i per les autoritats per frenar el contagi de Covid-19. Així, entre juliol i el que portem d’agost, la Guàrdia Urbana ha aixecat 135 actes per aquesta raó (63 al juliol i 72 a l’agost).