RESTRICCIONS CONTRA EL COVID

Dos detinguts i cinc agents ferits en un bar de Logronyo que va vulnerar el nou horari anticovid

L'establiment estava obert a les dues del matí i al seu interior hi havia una quarantena de persones

zentauroepp54473419 soc policia200816202518

zentauroepp54473419 soc policia200816202518 / POLICIA NACIONAL ARCHIVO

1
Es llegeix en minuts
Efe

Dues persones han sigut detingudes en una intervenció policial, amb cinc agents ferits, al mirar de clausurar la matinada d’aquest diumenge un bar de Logronyo que incomplia la normativa anticovid, segons dades facilitades per la Delegació del Govern a La Rioja.

L’incident va ocórrer cap a les dues del matí, quan la Policia Nacional va ser requerida per un vianant que va denunciar que un bar obert al barri de San José incomplia les restriccions pel coronavirus.

Desplaçats els agents al lloc, van comprovar que a l’interior es trobaven 40 persones, amb què van procedir a identificar i proposar sanció per al responsable de l’establiment, a qui van comminar a tancar el local. Agents de la Policia Local també van acudir al mateix.

Durant el transcurs del tancament, es van produir els incidents, que van concloure amb dos detinguts per atemptat contra l’autoritat i cinc policies lesionats.

Onze mesures actives

Notícies relacionades

La Rioja i Múrcia són les dues comunitats que ja mantenen actives les 11 mesures i recomanacions que el Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes van consensuar divendres per fer front als brots de coronavirus. A GalíciaCastella i Lleó i Cantàbria entraran en vigor la pròxima matinada.

L’Executiu de La Rioja va publicar aquest dissabte al ‘Butlletí Oficial de La Rioja’ la normativa aprovada en Consell de Govern, entre elles, l’horari de tancament a la una del matí com a màxim dels establiments d’hostaleria, restauració i terrasses. No s’hi poden admetre, a més, nous clients a partir de la mitjanit, amb la qual cosa els aldarulls van tenir lloc quan la restricció estava ja en vigor.