accident subaquàtic

Trobat el cos sense vida del documentalista submarí Fernando Garfella

Havia desaparegut diumenge en aigües de Sant Telm (Mallorca)

fernando

fernando

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil ha trobat al voltant de les 18.00 hores d’aquest dimarts el cos sense vida del submarinista Fernando Garfella, desaparegut diumenge en aigües de la localitat de Sant Telm (Mallorca). Segons han confirmat fonts de l’Institut Armat a Europa Press, s’està procedint a extreure’l i traslladar-lo a la costa.

Els especialistes van estar treballant en la recerca durant tota la jornada de dilluns fins que les condicions de llum van impedir continuar, passades les 19.00 hores. Aquest dimarts al matí s’havia reprès l’operatiu. Dilluns al migdia van arribar des de la Península reforços dels GEAS per ajudar en el rescat.

Un company va intentar auxiliar-lo

Notícies relacionades

L’home, Fernando Garfella, era un conegut documentalista submarí. Va patir un contratemps aquest diumenge quan estava sota l’aigua i un company va intentar auxiliar-lo, però no ho va aconseguir. Aquest company va resultar accidentat mentre practicava la maniobra per a la descompressió. Aquesta persona es troba ingressada a la clínica Juaneda amb pronòstic reservat, i ha rebut tractament en una cambra hiperbàrica, segons han informat des del centre.

El fundador de Proactiva Open ArmsÓscar Camps, ha anunciat que una llanxa de rescat de l’oenagé portarà el nom del submarinista mort