crim organitzat

Gran batuda a Palma contra una xarxa internacional de carteristes

Els investigadors, que han comptat amb la col·laboració de policies d'altres països, atribueixen a aquesta organització criminal delictes contra el patrimoni i el blanqueig de capitals

Es tracta d'un grup dedicat a la sostracció de carteres i efectes personals de valor els integrants dels quals hi són establerts en diferents punts de la capital balear

policia-nacional

policia-nacional

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Policia Nacional ha desplegat aquest matí un gran nombre d’agents en diferents barris de Palma per portar a terme escorcolls en una operació amb què persegueix desarticular una xarxa internacional de carteristes establerta a la capital balear. 

Segons han informat fonts policials, des de primera hora del matí es desenvolupen intervencions en vivendes de l’Arenal, el Coll d’en Rabassa, el carrer d’Aragó, la Vileta, son Ferriol i el carrer de Joan Miró. 

Els investigadors, que han comptat amb la col·laboració de policies d’altres països, atribueixen a aquesta organització criminal delictes contra el patrimoni i el blanqueig de capitals. 

Notícies relacionades

Es tracta d’una xarxa dedicada a la sostracció de carteres i efectes personals de valor els integrants dels quals hi són establerts en diferents punts de la capital balear. 

Un portaveu de la Prefectura Superior de Policia de les Balears ha indicat que en funció del desenvolupament de la batuda oferirà més detalls sobre el dispositiu en el transcurs de la jornada.