si no hi ha un «motiu necessari»

Holanda també recomana no viatjar a Barcelona

El Govern alerta els turistes que a la tornada hauran de fer quarantena de 14 dies

Aconsella també evitar Lleida i els seus voltants i Aragó

zentauroepp54264167 aeropuerto200727143222

zentauroepp54264167 aeropuerto200727143222

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més dificultats per al turisme, després de la quarantena imposada pel Regne Unit. El govern holandès també ha recomanat no viatjar a Barcelona si no hi ha un «motiu necessari» («llegiu, turisme»). En un comunicat publicat a la seva web oficial, l’Executiu dels Països Baixos explica que el nombre d’infeccions per Covid-19 ha pujat, fet que «ha augmentat el risc de contaminació en aquesta zona». «Si es troba en aquesta àrea, consideri acabar abans», diu.

Per això, alerta que les visites turístiques a la capital catalana «no són recomanables» i canvia la qualificació de Barcelona de groc a taronja.

Notícies relacionades

A més, recomana als turistes holandesos que siguin a Barcelona que valorin si han de retallar les vacances, i en tot cas els avisa que quan torni al seu país «és urgent entrar en quarantena durant 14 dies».

De la mateixa manera, el govern holandès aconsella també evitar Lleida i els seus voltants i Aragó («on s’apliquen mesures més estrictes»). En general, el Govern aconsella: «Mantén-te alerta quan te’n vagis de vacances a Espanya».