DOBLE CRIM

Detinguda després d'atropellar i apunyalar els seus veïns a Sevilla

Una baralla veïnal pot ser la causa del doble crim ocorregut aquesta tarda a Dos Hermanas

zentauroepp43469020 graf4591  vitoria  espa a   24 05 2018   fotograf a facilita180530121935

zentauroepp43469020 graf4591 vitoria espa a 24 05 2018 fotograf a facilita180530121935 / Policia Naciona

1
Es llegeix en minuts
Julia Camacho

La Policia Nacional investiga les circumstàncies del doble crim ocorregut aquest divendres a  Dos Hermanas (Sevilla), en el qual ha perdut la vida un matrimoni d’uns 40 anys veí de la localitat. Els cossos han sigut localitzats sense vida i amb evidents signes de violència. La presumpta autora del brutal atac és una altra dona, ja detinguda i que es troba en dependències policials després d’haver confessat els fets, que segons les primeres indagacions s’haurien produït a causa d’un conflicte veïnal.

L’agressió va ocórrer a primera hora de la tarda en un paratge als afores del nucli urbà, una parcel·la privada a la barriada Vistazul, on viuen una trentena de famílies. Cap a les 14 h, diversos veïns van alertar als serveis d’emergència sobre la presència d’una dona d’uns 50 anys que havia intentat atropellar la parella quan es disposava a sortir de casa. A causa de l’envestida, a terra es podien veure restes del vehicle.

Pocs minuts després, una nova trucada al servei coordinat d’Emergències donava detall que la presumpta agressora havia baixat del cotxe i havia començat a agredir les víctimes amb una pedra grossa. Posteriorment, la dona els hauria rematat a punyalades, segons confirmen fonts policials. Quan els serveis sanitaris i la Policia Nacional van arribar al lloc dels fets, només van poder confirmar la mort de les dues persones.

Denúncies creuades

Notícies relacionades

Els dos cadàvers ja es troben a l’Institut de Medicina Legal (IML) per practicar-los l’autòpsia i aclarir les circumstàncies de la mort. L’autora de la brutal agressió, d’origen brasiler, va ser detinguda al lloc dels fets i traslladada a les dependències policials de Dos Hermanas, on s’espera a posar-la a disposició judicial aquest cap de setmana.

Fonts de la investigació citades pel diari Abc de Sevilla assenyalen que la detinguda hauria confessat els fets i fins i ha comentat que l’assassinat ha sigut la solució a un problema que tenien. Les primeres indagacions apunten a un conflicte veïnal que ha durat força temps, ja que les víctimes i l’agressora compartien immoble i s’havien creuat nombroses denúncies per problemes de convivència