OPERATIU DE MATINADA

Sis detinguts per clavar una pallissa a un mosso fora de servei a Premià de Mar

Diversos joves van agredir l'agent, que els va increpar per molestar uns veïns

zentauroepp37724443 en estado cr tico un ladr n tras ser reducido por unos vecin200715112659

zentauroepp37724443 en estado cr tico un ladr n tras ser reducido por unos vecin200715112659

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dijous sis sospitosos d’haver clavat una pallissa a un agent fora de servei a Premià de Mar (Barcelona) quan va intentar intervenir perquè un grup de joves deixés d’increpar veïns que passaven pel carrer. 

Segons fonts policials, l’operatiu s’ha desenvolupat entre les 06.00 i les 09.00 hores i s’ha saldat amb la detenció de sis individus, entre els quals els quatre principals autors materials de l’agressió, de 22, 23, 26 i 30 anys, que han sigut arrestats als seus respectius domicilis. Fonts pròximes al cas han explicat a Efe que a més de les quatre vivendes, la policia també n’està registrant una cinquena.

Els quatre presumptes autors de l’agressió estan acusats dels delictes de temptativa d’homicidi, atemptat contra agent de l’autoritat, lesions i tinença d’armes, mentre que als altres dos se’ls acusa d’encobriment.

Amb la porra

El succés es va produir el 9 de maig passat, quan un agent fora de servei va intervenir a la Gran Via de Premià, a l’altura del mercat, on un grup de joves increpava les persones que passaven per la zona, entre els quals una senyora gran, que els retreia que no seguissin les mesures de seguretat del coronavirus.

Notícies relacionades

No obstant, els agressors van aconseguir arrabassar-li la porra que prèviament havia tret i el van agredir amb la porra a diverses parts del cos, entre aquestes el cap, per la qual cosa va haver de ser traslladat a l’Hospital Can Ruti de Badalona en estat greu. 

En les últimes setmanes Premià de Mar ha sigut escenari de conflictes i tensions que han provocat que els veïns s’organitzin en patrulles de vigilància. L’incident més greu va succeir el juny passat quan un grup d’individus es  va organitzar per atacar i desallotjar un pis ocupat per joves immigrants