Apallissat un mosso per defensar uns veïns de Premià d'un grup violent

L'agent de Ciutat Vella, fora de servei, va treure la porra extensible però van acabar traient-la-hi i utilitzant-la per atiar-lo

A la mateixa hora, les vuit de la tarda de dissabte, a Sabadell, un altre agent va repel·lir a trets un intent de violació de domicili per part de dos individus

zentauroepp53374950 graf3615  premi  de mar  barcelona   10 05 2020   vista de l200510151834

zentauroepp53374950 graf3615 premi de mar barcelona 10 05 2020 vista de l200510151834 / Enric Fontcuberta

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Un agent dels Mossos d’Esquadra fora de servei va rebre una pallissa dissabte a la tarda per part d’un grup d’homes a Premià de Mar. El funcionari es troba fora de perill, però està ingressat a l’hospital. Per recuperar-se de les múltiples ferides sofertes al crani i a la caixa toràcica necessitarà ser objecte d’intervencions quirúrgiques. 

El policia va observar com en un supermercat del carrer de la Gran Via del municipi un grup d’homes acovardien clients, entre ells una senyora gran, que havien retret a un grup de joves que no mantinguessin les distàncies de seguretat. S’hi va acostar per calmar-los, però els individus van respondre enfrontant-se a ell. Va desplegar la defensa extensible, però ni tan sols això els va frenar. Van acabar traient-la-hi de les mans i utilitzant-la per colpejar-lo. La pallissa va ser greu, amb cops i puntades de peu a les costelles i al cap. 

Els Mossos han activat una operació per trobar el grup d’agressors. Encara no s’ha produït cap detenció. 

A la mateixa hora, a les vuit de la tarda d’aquest dissabte passat, un altre agent, en aquest cas a Sabadell, va acabar repel·lint amb l’arma de foc un intent de violació del seu domicili que va patir mentre es trobava al seu interior. Segons fonts policials, dos homes en actitud agressiva –un fins i tot va esgrimir una navalla– van intentar entrar al seu domicili per la força. El policia va efectuar dos trets amb la pistola a través de la porta i apuntant cap als peus. Cap dels dos assaltants va resultar, ferit però van fugir. 

Notícies relacionades

Tots dos van ser arrestats poc després d’aquest incident i, segons les mateixes fonts policials, està previst que passin a disposició judicial en les pròximes hores. 

 

Temes:

Catalunya