L'EMPRESA ERA BUIDA

Un incendi crema una nau industrial de Sant Vicenç de Castellet

El foc, que ja està controlat, s'ha originat a l'empresa Bo de Debò, al polígon La Farinera

1188ca6a-718e-4dc1-8895-0749e289d054-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un incendi crema una indústria a Sant Vicenç de Castellet (Bages), en concret l’empresa Bo de Debò, al polígon La Farinera, a l’interior del qual no hi havia ningú treballant quan ha començat el sinistre, segons informen els Bombers de la Generalitat, que han donat el foc per controlat cap a les sis de la tarda d’aquest diumenge.

El servei d’emergències ha explicat que la columna de fum es pot veure des de molts punts del Bages, per la qual cosa el 112 ja ha rebut més de 150 trucades.

Els bombers han desplaçat deu dotacions per apagar el foc, mentre que el Sistema d’Emergències Mèdiques també hi ha desplaçat dotacions.

Notícies relacionades

Els Mossos d’Esquadra, per la seva banda, han recomanat als conductors que evitin la zona i segueixin les instruccions dels agents desplaçats a la zona.

L’empresa Bo de Debò va adquirir el 2002 unes instal·lacions de 1.500 m2 a Terrassa, on va començar l’expansió del negoci, que el 2011 va continuar amb una nova planta de 3.500 m2 a Sant Vicenç de Castellet, on produeixen plats cuinats, elaborats carnis i postres.

Temes:

Incendis