Assassinat a punyalades a València un exconcursant de 'Mujeres y hombres y viceversa'

Quatre persones, dues d'elles menors, han sigut detingudes per la seva implicació en el crim

mengibar

mengibar

1
Es llegeix en minuts
C. Melchor / M. Falcó

Un jove de 31 anys, veí de Torrent (València), ha mort apunyalat aquest dissabte de matinada als voltants del centre comercial Les Amèriques de la localitat. La víctima, Dani Mengibar, era molt conegut a la localitat valenciana per haver participat en el programa de Tele 5 ‘Mujeres y hombres y viceversa’, informa el diari ‘Levante-EMV’, de Prensa Ibérica, grup a què també pertany EL PERIÓDICO.

La Policia Local de Torrent ha detingut quatre persones, entre qui hi ha dos bessons de 16 anys, que ja estan en un centre de menors. Està previst que els dos menors passin pròximament a disposició de la Fiscalia de Menors, segons ha informat el despatx Castillo Castrillón Abogados, que s’encarrega de la defensa d’aquests menors.

Les quatre detencions –les dels dos menors de 16 anys i les d’uns altres dos joves de 18 i 21 anys– s’han dut a terme aquest dissabte al matí. Dos dels arrestats d’aquest dissabte i dos dels quals estan acusats com autors materials del crim.

Baralla en un pub

Segons ha pogut saber aquest diari, al començament de la nit i per motius que encara estan per aclarir, va tenir lloc una baralla entre diverses persones en un dels pubs del centre comercial Les Amèriques de Torrent. L’amo de l’establiment, al veure que la disputa anava pujant de to, els va expulsar del local.

Notícies relacionades

Al sortir, semblava que els ànims s’havien apaivagat, però unes hores després, prop de les quatre de la matinada, la víctima, que abandonava el lloc, va ser abordada per sorpresa pel grup amb què havia mantingut la disputa i va ser, al passeig enjardinat que recorre l’avinguda al Vedat, on va tenir lloc l’atac mortal.

En un moment donat, dos dels implicats en l’enfrontament van apunyalar mortalment Mengibar. El Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències ha informat que fins al lloc de l’agressió es van desplaçar una unitat de Suport Vital Bàsic i un SAMU, però els sanitaris no van poder fer res per l’home, que va morir al mateix lloc on va ser apunyalat.

Temes:

Telecinco