12 jul 2020

Anar al contingut

L'IMPACTE DE L'EPIDÈMIA

Coronavirus a Astúries: Última hora dels casos i la fase de la desescalada

El número d'infectats per coronavirus a les Astúries ascendeix a 2.437 persones, amb 311 morts

Astúries es troba actualment en la fase 3 del procés de desescalada

El Periódico

A girl wearing a protective mask leaves the HUCA (Central University Hospital of Asturias) amidst a 15-day state of emergency declared to combat the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19), in Oviedo, Spain, March 17, 2020. REUTERS/Eloy Alonso

A girl wearing a protective mask leaves the HUCA (Central University Hospital of Asturias) amidst a 15-day state of emergency declared to combat the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19), in Oviedo, Spain, March 17, 2020. REUTERS/Eloy Alonso / ELOY ALONSO (REUTERS)

L’epidèmia del coronavirus continua reportant casos a Astúries. El nombre d’infectats per la Covid-19 en aquesta comunitat ascendeix a 2.437, amb 311 morts, segons les últimes dades oficials. [Seguiu les últimes notícies sobre el coronavirus a Astúries].

Astúries es troba actualment en la fase 3 de desescalada. [Coneixeu tot el que es pot fer en la fase 3]

El brot que ha desencadenat la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2 es va originar el desembre del 2019 a la ciutat de Wuhan, al centre de la Xina. Des d’allà, la Covid-19 s’ha estès per tot el món. 

El primer cas a Espanya, diagnosticat el 31 de gener, va ser el d’un turista alemany que havia estat en contacte al seu país amb una persona encomanada. 

La primera mort per coronavirus a Espanya es va confirmar el 3 de març: es tractava d’un home que va morir el 13 de febrer en un hospital de València. Des d’aleshores, el saldo mortal de l’epidèmia no ha deixat d’augmentar.