Males xifres: 17 morts

Els contagis per Covid continuen pujant a Espanya: 174 més en les últimes 24 hores

250.545 persones ja s'han infectat i 28.385 han perdut la vida durant la pandèmia

Sanitat deixarà de publicar les dades en cap de setmana per l'«evolució epidemiològica»

tests-pcr

tests-pcr / daniaznar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sanitat ha comunicat aquest divendres 174 contagis per coronavirus més en les últimes 24 hores, cosa que eleva a 2.028 la xifra de nous casos en els últims 7 dies i el total de positius a 250.545.

També ha informat de 17 morts en 24 hores, davant les cinc de dijous. En l’última setmana han mort 21 persones, i el número total se situa en 28.385 des de l’inici de la pandèmia.

Madrid i Catalunya, un problema

Madrid, amb 50 nous casos, Catalunya, amb 42, i Aragó, amb 31, encapçalen la llista de les comunitats amb més casos diagnosticats en les últimes 24 hores. 

En els últims 7 dies Catalunya ha registrat un total de 834 casos i Madrid, 329, segons Sanitat.  

Sense dades en cap de setmana

Notícies relacionades

El ministeri ha anunciat aquest divendres que deixarà de publicar les dades, en vista de l’«evolució epidemiològica», de manera que la següent publicació de xifres es produirà els dilluns.

Durant el cap de setmana «continuaran actius tots els sistemes d’alerta dels serveis de Salut Pública de les autonomies per mantenir la vigilància i el control a tot el territori espanyol». «L’actualització de les dades del cap de setmana es realitzarà, per tant, els dilluns, tret que sigui necessari avançar aquesta comunicació», puntualitzen.

Temes:

Coronavirus