Detinguts dos germans per matar un home en una baralla a Barcelona

Els dos sospitosos, de 23 i 21 anys, van colpejar fins a la mort la víctima al passeig Lluís Companys el 26 de juny

lluis companys / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos germans, de 23 i 21 anys, acusats de matar un home el 26 de juny a la matinada durant una baralla ocorreguda en ple carrer, al districte de Ciutat Vella de Barcelona.

Segons la policia catalana, els dos detinguts, que passaran a disposició judicial en els pròxims dies han sigut arrestats com a presumptes autors del crim.

Els Mossos van detenir un d’ells aquest dimarts i l’altre aquest mateix dimecres a Barcelona, acusats d’haver matat un home el 26 el juny, cap a les dues de la matinada, en el transcurs d’una baralla que va tenir lloc al passeig de Lluís Companys, al centre de Barcelona.

Notícies relacionades

La policia va rebre, cap a les dues de la matinada, l’avís que hi havia un home greument ferit a causa d’una baralla, per la qual cosa es van dirigir al lloc, igual com efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques, que únicament van poder certificar la mort de la víctima.

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos es va encarregar del cas i va poder identificar els dos sospitosos, tots dos d’origen marroquí, que han pogut ser detinguts.

Temes:

Catalunya