succés

Els Mossos busquen l'autor d'una pallissa mortal a Ciutat Vella

El presumpte homicida es va acarnissar amb al víctima durant una baralla i segons els testimonis va arribar a clavar-li puntades de peu al cap

Els investigadors de la policia catalana compten amb un perfil ajustat del sospitós, que intenten trobar

lluis companys / periodico

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sánchez
Guillem Sánchez

Periodista

Especialista en Successos, tribunals, assumptes policials i de cossos d'emergències

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos d’Esquadra busquen l’autor de la mort d’un home d’uns 35 anys. L’homicidi s’ha produït aquesta matinada passada, cap a les 2.00 hores, en el transcurs d’una baralla entre diverses persones que freqüenten el parc de la Ciutadella. Segons fonts policials consultades per aquest diari, amb el tancament del recinte passades les 22.00 hores, els protagonistes d’aquest episodi van continuar bevent i tocant instruments de percussió al passeig de Lluís Companys de Barcelona, a prop del monument de l’Arc de Triomf, no lluny del recinte verd que allotja el Parlament de Catalunya i el zoològic.

Notícies relacionades

Superada la mitjanit es va desencadenar un enfrontament entre ells que van presenciar diversos testimonis. Segons el relat d’aquests, el presumpte homicida fins i tot va arribar a clavar puntades de peu al cap a la víctima. No pocs ciutadans van mirar d’intervenir-hi, sense sort, per evitar el tràgic desenllaç. La víctima, el cadàver de la qual encara està pendent de ser identificat formalment pels treballadors de l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMELEG), és probablement de nacionalitat colombiana. 

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) desplaçats al lloc dels fets no van poder fer res per la vida de la víctima. Agents de la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Barcelona s’han fet càrrec del cas i, gràcies a les diferents versions del que va passar que han pogut reunir, compten ja amb un sospitós definit, que intenten arrestar. 

Temes:

Catalunya