PROMOCIÓ DEL DIARI

Mascaretes sostenibles i segures amb EL PERIÓDICO

El diari ofereix 10 models de cotó orgànic, que es poden rentar fins a 25 vegades

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Que les mascaretes s’han convertit en un complement més que necessari a l’hora de sortir al carrer, entrar en una botiga o simplement per garantir la protecció contra possibles infeccions del coronavirus ja és tota una realitat. Per això, EL PERIÓDICO regala a partir de diumenge, 5 de juliol, una col·lecció que compta amb 10 models diferents de mascaretes higièniques protectores Sanitymask KV96, que inclou models masculins i femenins que segueixen les últimes tendències. Es tracta, en definitiva, de tenir la màxima protecció amb estil.

La mascareta és un element que ja és complement perquè forma part de la «nova normalitat» i que, pel que tot apunta, acompanyarà durant bastant temps. Pel carrer se’n veuen moltes però no totes protegeixen com caldria. Les Sanitymask està fabricades amb materials qualitatius i frescos com el cotó orgànic.  

Els models amb estampats (amb estrelles de diferents colors, de camuflatge i de ratlles) i també de tonalitats llises (negre, blanc, verd i rosa) són totalment rentables i reutilitzables fins després de 25 rentats. El teixit, com ja s’ha dit, és cotó 100% orgànic, amb un acabat tècnic hidròfug i antibacterià, ideal per a l’estiu, ja que no augmenta la sensació d’acalorament.

Segell de qualitat

El producte compta amb un certificat segell CE i 96% BFE test (nivell de filtració del teixit del 96%). La denominació BFE equivalent a les mascaretes sanitàries FFP2. Totes les mascaretes d’aquesta col·lecció compleixen els requisits que especifica la norma UNE 0065, dictada l’abril passat per les autoritats sanitàries.

Notícies relacionades

Les Sanitymask KV96, que estan fabricades a Barcelona, són còmodes i adaptables, fàcils de rentar i de planxar. N’hi ha prou que la planxa estigui a 140º i en un petit lapse de 10 a 15 segons queden reactivades les propietats del teixit. Es poden rentar fins a 25 vegades sense que perdin totes les qualitats. 

Per un preu suplementari de 5,95 euros, i sense que sigui necessari acreditar cap cupó del diari, els lectors d’EL PERIÓDICO en podran adquirir fins a tres entregues diferents. El pròxim cap de setmana, 4 i 5 de juliol, estaran disponibles els models d’estrelles verdes i roses, el model llis negre i el blanc. El següent cap de setmana, el de l’11 i 12 de juliol, serà el torn de la mascareta blanca amb estrelles verdes i roses i del model de ratlles. I finalment, els dies 18 i 19 de juliol, es dispensaran la de camuflatge i les llisses rosa i verda.