DIVERSOS ROBATORIS

Detingut un vigilant de l'Hospital d'Igualada per robar objectes personals de malalts i treballadors

L'arrestat va sostreure pertinences de valor que estaven guardades a la caixa forta del centre

zentauroepp53397158 graf4615  igualada  barcelona   12 05 2020   iluminan de col200513183524

zentauroepp53397158 graf4615 igualada barcelona 12 05 2020 iluminan de col200513183524 / Susanna Saez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra han detingut un dels vigilants de seguretat de l’Hospital d’Igualada com a presumpte autor d’un delicte continuat de robatori amb força i d’un delicte de furt.

La unitat d’investigació de la comissaria d’Igualada va tenir coneixement que des de principis de febrer s’havien produït una sèrie de robatoris a la caixa forta on es guardaven les pertinences de valor dels pacients que ingressaven a l’hospital, i alguns objectes personals de les taquilles dels vestidors dels treballadors.

Els agents van poder esbrinar la identitat del detingut, ja que el mes de maig van localitzar, a nom del detingut, la venda de 18 joies robades en un establiment de compravenda d’or d’Igualada. La investigació va determinar que el presumpte autor tenia accés a la caixa forta després de sostreure la clau mestra de dins d’un armari del vestidor on es dipositava.

De la caixa forta va sostreure diners en efectiu, joies i telèfons mòbils. De les taquilles dels treballadors va sostreure diners, carteres, ulleres de sol, tauletes, documentacions personals, i una targeta professional de vigilant de seguretat.

Va manipular les actes

El detingut, segons fonts policials, fins i tot havia manipulat l’historial o la numeració de les actes on constaven la relació dels objectes custodiats que eren propietat dels pacients. Durant el mes de maig els mossos van localitzar, a nom del detingut, la venda de 18 joies en un establiment de compravenda d’or de la població d’Igualada.

Les 18 peces, entre les quals, braçalets, cadenes, anells, collarets i arracades, estaven valorades en 1.250 euros i van ser recuperades pels agents. Algunes van ser tornades als seus propietaris. El 17 de juny els mossos van realitzar una entrada i registre al domicili del detingut, on es van recuperar dues tauletes, un fermall i dos telèfons mòbils.

Notícies relacionades

Dins del seu vehicle particular es va localitzar una acta a nom d’un dels pacients víctima d’aquest robatori. El detingut, a qui no consten antecedents policials, va passar el 18 de juny a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. L’arrestat, de nacionalitat espanyola i 37 anys, és veí de Santa Margarida de Montbui.

 

Temes:

Igualada